Κρατάει τον Λο Σέλσο η Μπέτις

Πρόταση παραμονής στον Τζιοβάνι Λο Σέλσο, έκανε η Ρεάλ Μπέτις, που όπως επιβεβαιώνει θέλει να αγοράσει τον έμπειρο μέσο από την Παρί Σεν Ζερμέν και να τον κρατήσει μόνιμα στην Ισπανία.

Ο Λο Σέλσο έχει σκοράρει 15 γκολ ενώ μετράει τέσσερις ασίστ μέχρι στιγμής, με τους Ισπανούς να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 22 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η Ρεάλ Μπέτις έχει κάνει πρόταση να αγοράσει τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο, ο οποίος ανήκει μέχρι στιγμής στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κάναμε πιθανή την παραμονή του Αργεντινού μέσου, ο οποίος με την υπογραφη ενός νέου συμβολαίου θα παραμείνει στον σύλλογο μεχρι το 2023.
Ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, ήρθε στην Μπέτις στην αρχή τη σεζόν, ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν. Από τότε και έπειτα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας.
Αυτή τη σεζόν, ο Λο Σέλσο, έπαιξε συνολικά 40 παιχνίδια με την φανέλα της Μπέτις, στα οποία έχει σημειώσει 15 γκολ και τέσσερις ασίστ. Επί του παρόντος, είναι ο κορυφαίος σκόρερ”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ