Λουίς Κάστρο: «Η ομάδα πρέπει να σκοράρει. Νομίζω ήμασταν καλοί»

Στην συνέντευξη τύπου ο Λουίς Κάστρο απέδωσε στην ήττα του Παναιτωλικού στην έλλειψη του γκολ. Ο Πορτογάλος προπονητής είπε επίσης πως η ομάδα του παιχνίδι με το παιχνίδι θα είναι καλύτερη και χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα πρέπει να σκοράρει. Νομίζω ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια καλή ομάδα. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Όποιος θέλει να κερδίσει πρέπει να σκοράρει. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε. Σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα είμαστε καλύτεροι. Από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει αξίζαμε περισσότερους βαθμούς. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη αλλά θα τα διορθώσουμε».

Για τον Σίεστεντ, ερωτώμενος, απάντησε: « Ήταν να παίξει σήμερα αλλά λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος δεν κατάφερε να είναι μαζί μας. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πρώτο πράγμα στη ζωή μας».

Τέλος, για τον Μπακαδήμα ερωτώμενος τόνισε πως «είναι μέσα στην ομάδα, δουλεύει σκληρά αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Κάποιες φορές κάποιοι ποδοσφαιριστές παίζουν, κάποιοι δεν παίζουν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ