Με Ινσούα και Κολοβέτσιο στον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:30) τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

Αφού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι πράσινοι, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στον Βόλο.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τον Ινσούα, αλλά και τον Κολοβέτσιο. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Μπεκ, παρά τους συνεχείς τραυματισμούς του.

Αν και αρχικά είχε μπει στην αποστολή ο Αλεξανδρόπουλος, στη χθεσινή προπόνηση τραυματίστηκε και μετά τη διάγνωση των γιατρών έμεινε εκτός. Συγκεκριμένα ο νεαρός ποδοσφαιριστής χτύπησε το δεξί του χέρι και στον έλεγχο διαπιστώθηκε ρωγμώδες κάταγμα και θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες.

Ο Βόλος από την πλευρά του δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Μάντζη και στον Γέντρισεκ.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης, Κολοβός, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής

Βόλος: Γκαραβέλης, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Μήτογλου, Κορνέζος, Δημόπουλος, Διαμαντής, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Τόρες, Φεράρι, Ζοάο, Μαξ, Τσίκα, Κορέλας, Λύραντζης, Μελίσσας, Μουνίθ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ