Μουρίνιο: “Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στην Τότεναμ”

Σε δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο, αποκάλυψε ότι περνάει καλά στην Τότεναμ και ανυπομονεί  να δουλέψει με την ομάδα και για την επόμενη σεζόν.

Τα “σπιρούνια” έχουν μαζέψει στους τρεις τελευταίους αγώνες 7 βαθμούς και βρίσκονται 4 βαθμούς μακριά από την 4η θέση.

Συγκεκριμένα ο Αγγλικός σύλλογος έχει κερδίσει 10 από τις 19 αγώνες που έχει δώσει με τον Πορτογάλο, και βρίσκεται στην έκτη θέση, με την διαφορά από την πρώην του ομάδα την Τσέλσι να είναι στου τέσσερις βαθμούς.

Ο Πορτογάλος παραδέχθηκε  ότι δεν έχει ξεκινήσει απλά η θητεία του, αλλά απολαμβάνει την πρόκληση και προσβλέπει στην εφαρμογή του οράματός του από την αρχή της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sky Sports :

«Αντίθετα με μερικούς ανθρώπους που θέλουν να τα ξέρουν όλα και λένε πράγματα που δεν είναι αλήθειες , εγώ είμαι πραγματικά χαρούμενος στην Τότεναμ. Μου αρέσουν οι παίκτες και ποιοι είναι. Μου αρέσει πάρα πολύ η σχέση που έχω μαζί τους και αν βλέπετε ένα κακό πρόσωπο από μένα είναι αποτέλεσμα ενός κακού αποτελέσματος, δεν μπορώ να αλλάξω τον εαυτό μου. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ για αυτό που έρχεται και ακόμα περισσότερο για την επόμενη σεζόν και θέλω να αρχίσω να δουλεύω μαζί τους τους παίκτες μου τον Ιούλιο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ