Μόνη της στην κορυφή η Παρί Σεν Ζερμέν

Μια εύκολη νίκη κόντρα στη Σεντ Ετιέν πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ νωρίτερα η Ρεν νίκησε τη Λυών, όπως και το Στρασβούργο τη Μπορντό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Σεντ-Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-0 επί της Σεντ Ετιέν, στην έδρα της δεύτερης.

Οι Παριζιάνοι φιγουράρουν στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος με 42 βαθμούς, ενώ η Σεντ Ετιέν είναι 11η με 25 βαθμούς.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Παρέδες έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι έμειναν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες στο 25’ μετά την αποβολή του Εντ Αολού.

Στο 43’ ο Εμπαπέ, μετά από πάσα του Νεϊμάρ, σκόραρε και πέτυχε το 0-2. Ο Βραζιλιάνος έχασε στο 62’ την ευκαιρία να κάνει το 0-3 όταν εκτέλεσε άστοχα πέναλτι. Τελικά το 0-3 το έκανε ο Ικάρντι στο 72ο λεπτό. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Εμπαπέ στο 89’ για την ομάδα του.

Λυών-Ρεν

Η Λυών δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεν και ηττήθηκε με 1-0. Με 30 βαθμούς η Ρεν ανέβηκε στην 4η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ η Λυών έπεσε στην 8η θέση με 25 βαθμούς.

Λίγο πριν το τέλος, στο 89ο λεπτό ο Καμαβινγκα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1 για τη Ρεν, χαρίζοντας της τη νίκη.

Μπορντό-Στρασβούργο

Νωρίτερα, με 1-0 επικράτησε το Στρασβούργο κόντρα στη Μπορντό, στην έδρα της.

Το Στρασβούργο έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση, ενώ η Μπορντό είναι 7η με 26 βαθμούς.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Αζορκ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε στους φιλοξενούμενους τη νίκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ