Νίκες με ανατροπή για Μπαρτσελόνα και Θέλτα

Οι “μπλαουγκράνα” πήραν τη νίκη επί της Μπέτις με ολική ανατροπή με σκορ 3-2, ενώ νωρίτερα επικράτησε και η Θέλτα κάνοντας την ανατροπή επί της Σεβίλλη με 2-1 για την 23η αγωνιστική της Λα Λίγκα .

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 3-2

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μπέτις με 3-2 στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Μόλις στο 6′ η Μπέτις έκανε το 1-0, με τον Κανάλες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, ενώ 3 λεπτά μετά ο Ντε Γιόνγκ ισοφάρισε σε 1-1 από κοντινή απόσταση.

Στο 26′ ο Φεκίρ έκανε το 2-1 με ένα επληκτικό σουτ οριακά εντός περιοχής, όμως στις καθυστερήσεις ο Μπουσκέτς ισοφάρισε σε 2-2 με ένα ωραίο πλασέ λίγο έξω από την μικρή περιοχή φέρνοντας ξανά το ματς στα ίσια.

Στο 72′ ο Λενγκλέ έκανε το 2-3 με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.

Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς, ενώ η Μπέτις είναι στην 13η θέση με 28 βαθμούς.

Κόκκινες: Φεκίρ – Λενγκλέ

Κίτρινες: Έμερσον, Μάντι, Χοακίν, Φεκίρ – Λενγκλέ, Ρομπέρτο, Βιντάλ, Μπούσκετς

Μπέτις: Ρομπλς, Μπάρτρα, Φεκίρ, Ιγκλέσιας (62′ Λορέν), Κανάλες, Καρβάλιο (70′ Χοακίν), Μορένο, Ροντρίγκεζ (86′ Τέγιο), Έμερσον, Μάντι, Αλένια

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Μπούσκετς, Μέσι, Λενγκλέ, Γκριεζμάν (89′ Ράκιτιτς), Ρομπέρτο, Ντε Γιόνγκ, Βιντάλ (57′ Άρθουρ), Ουμτιτί, Τζούνιορ (57′ Άλμπα)

Θέλτα – Σεβίλλη 2-1

Η Θέλτα επικράτησε της Σεβίλλη με 2-1 στο Μπαλαΐδος.

Στο 23′ η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε το 1-0, με ένα καταπληκτικό τελείωμα του Εν Νεσίρι. Στο 78′ ο Άσπας ισοφάρισε σε 1-1 με ένα σουτ εντός περιοχής που κόντραρε, ενώ στο 90+1′ ο Σιστό με ένα φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη η Θέλτα βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, ενώ η Σεβίλλη είναι στην 5η θέση με 39 βαθμούς.

Κίτρινες: Μουρίγιο, Μάλο, Σμόλοφ – Κάρλος, Εσκουδέρο

Θέλτα: Μπλάνκο, Μάλο, Αραούχο, Γιοκούσλου, Μπέλτραν (70′ Μπράνταριτς), Σμόλοφ (88′ Μινά), Άσπας, Ραφίνια, Ολάτζα, Μουρίγιο, Μέντεθ (46′ Σιστό)

Σεβίλλη: Βάσλικ, Γκόμεζ, Οκάμπος, Σούσο (66′ Μπανέγκα), Εν Νεσίρι (73′ Ντε Γιόνγκ), Νάβας, Εσκουδέρο, Κάρλος, Βάθκεθ (85′ Νολίτο), Τζόρνταν, Φερνάντο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ