Νίκησε την Παρί η Ρεν

Η Ρεν επικράτησε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μπρεστ. Ισόπαλη ήρθε και η Ρεν με τη Στρασμπούρ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ligue 1.

Ρεν-Παρί Σεν Ζερμέν

Νικήτρια αναδείχθηκε η Ρεν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1.

Με τους τρεις βαθμούς που πήρε η Ρεν ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση με 6 βαθμούς, ενώ η περσινή πρωταθλήτρια είναι όγδοη με 3 βαθμούς.

Ο Καβάνι στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε το προβάδισμα στους Παριζιάνους, όμως οχτώ λεπτά αργότερα ο Νιανγκ σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 48’ ο Ντε Καστίγιο νίκησε τον Αρεολά και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας στους γηπεδούχους τη νίκη.

Σεντ Ετιέν-Μπρεστ

Νωρίτερα, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεντ Ετιέν και τη Μπρεστ, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισοπαλες με 1-1.

Αν και βρέθηκαν να χάνουν οι γηπεδούχοι τελικά κατάφεραν να βάλουν ένα γκολ και να μοιραστούν με τους φιλοξενούμενους τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Φοσουριέ άνοιξε το γκολ της αναμέτρησης για τη Μπρεστ. Λίγο πριν το τέλος όμως, στο 83ο λεπτό ο Μπουανγκά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ρενς-Στρασμπούρ

Την ίδια ώρα, στο μηδέν «κόλλησαν» Ρενς και Στρασμπούρ, αφού η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με 0-0 στην Καμπανία.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και με 4 βαθμούς η Ρενς είναι στην πέμπτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ η Στρασμπούρ βρίσκεται στη 13η θέση με μόλις 2 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ