Νίκησε τη Μπρέσια και μπήκε στην εξάδα η Μίλαν

Με το “διπλό” έφυγε από την έδρα της Μπρέσια, η Μίλαν καθώς νίκησε με 1-0, για την 21η αγωνιστική της Serie A. Σε μεγάλη βραδιά για τους “ροσονέρι” ο Ντοναρούμα, ο οποίος έσωσε την ομάδα του Πιόλι σε αρκετές φάσεις. Σκόραρε ξανά ο Ρέμπιτς και χάρισε ακόμα μια νίκη στη Μίλαν.

Στην 6η θέση έστω και προσωρινά η Μίλαν με 31 βαθμούς, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες. Από την άλλη η Μπρέσια βρίσκεται 19η με 15 βαθμούς. Η Μπρέσια αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια, έχοντας 4 ήττες και δύο ισοπαλίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Μίλαν είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο, με την Μπρέσια όμως να χάνει δυο μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί. Οι “ροσονέρι” είχαν πολύ καλή στιγμή στο 19′, όταν μετά από κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς, ο Γιόρενεν εκτινάχθηκε στο δεξί του “γάμα” και μπλόκαρε την μπάλα.

Η Μπρέσια είχε και εκείνη δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει πρώτη γκολ. Αρχικά στο 34′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόναλι, ο Τορεγκρόσα έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα, ο Σαμπέλι έκανε την σέντρα, ο Φλοριάν Αγέ βρέθηκε στην περιοχή και έκανε την κεφαλιά. Ωστόσο, ο Ντοναρούμα με απίθανη επέμβαση στην δεξιά του γωνία, κράτησε το 0-0.

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα από την Μπρέσια στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι έχασαν διαδοχικές ευκαιρίες για γκολ με τον Ντοναρούμα να κατεβάζει “ρολά”. Τεράστια ευκαιρία στο 55′, αρχικά ο Μπισόλι βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Ντοναρούμα τον νίκησε. Στη συνέχεια της φάσης και μετά από σουτ του Τόναλι, ο Τορεγκρόσα έκανε την προβολή και σκόραρε. Ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε, καθώς ο Ιταλός επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Τερογκρόσα στο 59′ δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Ντοναρούμα ήταν εκεί όμως και έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στο 71ο λεπτό η Μίλαν βρήκε το γκολ που χρειαζόταν και άνοιξε το σκορ με τον Ρέμπιτς. Μετά από γύρισμα του Ιμπραΐμοβιτς στην περιοχή και φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Κροάτη που με προβολή έκανε το 1-0. Η Μίλαν στο 82′ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Καστιγέχο. Ο διαιτητής όμως το ακύρωσε, καθώς ο Ιμπραΐμοβιτς που έβγαλε την πάσα ασίστ ήταν οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 85′. Ύστερα από μαγική κούρσα του Ερνάντεζ πίσω από το κέντρο, ο αμυντικός των Μιλανέζων μπήκε και σούταρε από την περιοχή, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Γιόρενεν. Στην τελευταία κακή φάση του παιχνιδιού.

Κίτρινες κάρτες: 21′ Σαμπέλι / 2′ Κιάερ, 36′ Ερνάντεζ, 44′ Κόντι, 62′ Μπενασέρ

Μπρέσια (Ευγένιο Κορίνι): Γιόρενεν, Σαμπέλι, Κιστάνα, Τσανσεγιόρ, Ματέγιου, Τόναλι, Μπισόλι (88′ Σκραμπ), Ντεσένα (69′ Εντόι), Ρομούλο, Φλοριάν Αγέ (80′ Αλφρέντο Ντοναρούμα), Τορεγκρόσα.

Μίλαν (Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι, Σίμον Κιάερ, Ρομανιόλι, Ερνάντεζ, Κεσιέ, Μπενασέρ, Τσαλχάνογλου (77′ Κρούνιτς) Καστιγέχο, Ραφαέλ Λεάο (58′ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ