Νίκη της Σασουόλο επί της Μπολόνια

Στο Στάδιο “Μαπέι” η Σασουόλο νίκησε την Μπολόνια με 3-1 για την 12η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Με την νίκη αυτή οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 13 βαθμούς και βρίσκονται στην 11η θέση. Από την άλλη μεριά η Μπολόνια έχει 12 πόντους, στην 14η θέση της Σέριε Α.

Ανώτερη κατά διαστήματα η Σασουόλο, είχε τον έλεγχο και τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Καπούτο στο 34′, κάνοντας το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα, με την Σασουόλο να έχει την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Μπόγκα στο 68′ διπλασίασε τα τέρματα, κάνοντας το 2-0.
Η Μπολόνια κατάφερε να μειώσει δυο λεπτά αργότερα με τον Ορσολίνι στο 70′ (2-1).

Ο Καπούτο, ωστόσο δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να ξαναμπούν στο παιχνίδι, σκοράροντας για δεύτερη φορά και πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 75′ γράφοντας το τελικό 3-1.

Σασουόλο (Ντε Ζέρμπι): Κονσίγλι, Τολιάν, Μάρλον, Ρομάνγκα, Κυριακόπουλος, Λοκατέλι(78′ Μπουράμπια), Μαγκνανέλι, Τζούρισιτς(61′ Τραορέ), Μπεράρντι(74′ Ντεφρέλ), Μπόγκα, Καπούτο.

Μπολόνια (Μιχαήλοβιτς): Σκουρόπσκι, Μπαγιέ, Μπάνι, Ντανίλο, Κρέιτσι, Μεδέλ(61′ Τζεμαϊλί), Πόλι (83′ Σουτεν), Σβάνμπεργκ, Ορσολίνι, Όλσεν(54′ Σανσον), Παλάσιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ