Να διασφαλίσει την 4η θέση ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (19.00), για την 28η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Οι Περιστεριώτες θέλουν να κρατήσουν την 4η θέση που βρίσκονται τρεις βαθμους (46β) πάνω από τον 5ο Άρη (43β.). Η ομάδα του Περιστερίου έχει υπέρ του την ισοβαθμία, καθώς στο πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 4-2 τον Άρη και καλείται να μην χάσει, τουλάχιστον με 2 γκολ διαφορά, ώστε να κρατήσει το προβάδισμα, σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στα αγωνιστικά, ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Βασιλακάκη (εκτός πλάνων), τον τραυματία Σάκιτς και τον Κορτ (για λόγους τακτικής).

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγερι, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Ουγκράι, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Ενσικουλού, Ούμπιδες, Κωτσόπουλος, Μανούσος, Μάντσον, Ουάρντα, Μπουσουλατζιτς, Μπρούνο, Κατράνης, Νάτσος, Μούγιακιτς, Κουλούρης

 

Aπό την άλλη ο Άρης, έχει έναν τελικό μπροστά του και θέλει τη νίκη με δύο γκολ διαφορά για να υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία. Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει τους Γιουνές και Μαρτίνες στην αποστολή, όμως δύσκολα στην αρχική εντεκάδα.

Η αποστολή: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Βέλεθ, Σόουζα, Γιουνές, Μαρτίνες, Ματίγια, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Ρος, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ