Να “ξεπλύνει” την περσινή ήττα ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Περιστέρι (17.00), για την 11η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Μετά από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις και ήττες απέναντι σε ΑΕΚ (3-2) και Ολυμπιακό (2-0), επιστρέφει στη βάση του, όπου θα αντιμετωπίσει την κρητική ομάδα.

Οι Περιστεριώτες θέλουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να ανέβουν βαθμολογικά (11η θέση, 11β.) και να πλησιάσουν την εξάδα, αλλά και να “ξεπλύνουν” την περσινή ήττα στην τελευταία αγωνιστική, όπου είχε ηττηθεί από τον ΟΦΗ, σε ένα ματς που έδωσε την παραμονή στην κατηγορία στους Κρητικούς.

Στα αγωνιστικά, ο Ατρόμητος θα έχει άλλον προπονητή στον πάγκο, μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Αναστασίου. Στην τεχνική ηγεσία θα βρίσκεται το δίδυμο Γιώργος Κορακάκης και Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μέχρι νεωτέρας.

Επιστρέφουν στην αποστολή ο Βέλλιος που ήταν τραυματίας και ο Μπαένα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Εκτός έμειναν οι Καχίλα, Μάντσον και Ουγκράι.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Μέγιερι, Νταβιώτης, Βέλλιος, Ρισβάνης, Νάτσος, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Γαρουφαλιάς, Μανούσος, Μανδάς, Μπαένα και Στρούγγης.

 

Από την άλλη ο ΟΦΗ, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, αλλά μετράει τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Εκτός αποστολής θα είναι οι Μιγκέλ Μεγιάδο και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, οι οποίοι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Όπως επίσης ο Νίκος Κοροβέσης που έμεινε εκτός αποστολής, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Braun, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Νάστος, Sakor, Στάικος, Neira, Nabi, Τσιλιανίδης, Vaz, Ντίνας, Souza, Semedo, Figueiredo, Μάνος.

Διαιτητής του αγώνα ο Α, Κουτσιάφτης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ