Ολική ανατροπή η Λάρισα

Η Λάρισα επικράτησε του Βόλου με 2-1 στο AEL FC Arena, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τόρες (38΄) και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με τέρματα των Φατιόν (57΄ πέναλτι) και Ντάουντα (84΄).

Η ΑΕΛ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στο Β΄ ημίχρονο στο θεσσαλικό ντέρμπι και να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ήττες από Λαμία και ΠΑΟΚ.

Αυτή η νίκη έφερε την Λάρισα στην 4η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, ενώ ο Βόλος βρέθηκε στην 11η θέση με 13 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Η πρώτη ευκαιρία στο ματς ήρθε από τον Βόλο στο 6′ με σουτ του Τόρες από διαγώνια θέση που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ύστερα από 2 λεπτά στο 8′, δοκάρι για την Λάρισα με μακρινό σουτ του Φατιόν έξω από την περιοχή.

Στο 19′ σουτ του Μουνίθ εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 38′ ο Τόρες έκανε το 1-0 για τον Βόλο με φοβερό σουτ εκτός περιοχής.

Στο 45′ δεύτερο δοκάρι για την ΑΕΛ από σουτ του Καρανίκα εντός περιοχής. Κατευθείαν ο Βόλος βγήκε στην κόντρα με τον Μουνίθ, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κρίστινσον και ο Ισλανδός μπλόκαρε το πολύ χλιαρό σουτ του Ισπανού

Στο 56′ πέναλτι για την Λάρισα, σύμφωνα με τον διαιτητή ο Τσίκα έκανε χέρι. Ο Φατιόν το εκτέλεσε και έκανε το 1-1.

Στο 66′ διπλή ευκαιρία για την ΑΕΛ, ωραίο σουτ του Ουάρντα και κεφαλιά του Ντάουντα, όμως ο Μελίσσας απέκρουσε και τις δύο προσπάθειες. Στο 77′ ακόμη μια καλή ευκαιρία με σουτ εντός περιοχής του Ουάρντα, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 84′ ολική ανατροπή για την Λάρισα, Ο Κρίστινσον με βολέ έβγαλε μόνο του τον Ντάουντα και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κίτρινες: Φατιόν, Μπράλιτς, Κάτσε, Καρανίκας – Μουνίθ, Μαξ, Τόρες, Δημόπουλος, Μυστακίδης

Λάρισα: Κρίστινσον, Μόρας, Μπράλιτς, Ζίζιτς (Ασούμπρε 45′), Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Φατιόν, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (Μπούστος 77′), Ουάρντα, Νούνιτς (Ντάουντα 66′)

Βόλος: Μελίσσας, Φεράρι, Τσίκα, Δημόπουλος, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μαξ (Ατιγιάτ 88′), Φερνάντο (Μυστακίδης 70′), Τόρες, Μουνίθ, Μάντζης (Λύραντζης 79′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ