Ολική ανατροπή και μια “ανάσα” από την κορυφή η Λάτσιο, νίκη και για Νάπολι

Η Λάτσιο πήρε την πολύ σημαντική νίκη επί της Ίντερ με 2-1 κάνοντας ολική ανατροπή, ενώ νωρίτερα η Νάπολι απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Κάλιαρι, για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Λάτσιο – Ίντερ 2-1

Η Λάτσιο επικράτησε της Ίντερ με 2-1 στο Ολίμπικο.

Οι “αετοί” ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης, με τους “νερατζούρι” να παθαίνουν ότι ακριβώς έπαθε και η Μίλαν εναντίον τους την προηγούμενη αγωνιστική.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν των γηπεδούχων και ήρθε στο 9′ με ένα πολύ μακρινό σουτ του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς που κατέληξε στο δοκάρι. Ωστόσο, η Ίντερ χωρίς να έχει τις πολλές τελικές προσπάθειες έκανε το 1-0 στο 44′ με ένα σκαστό σουτ του Άσλει Γιάνγκ.

Η ομάδα του Ινζάγκι ισοφάρισε σε 1-1 μόλις 5 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 50′, με τον Ιμόμπιλε να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να φτάνει τα 29 γκολ σε 30 αναμετρήσεις.

Στη συνέχεια η Λάτσιο έδειχνε να μην είναι ευχαριστημένη με την ισοπαλία και το απέδειξε στο 69′ όπου ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς με ένα πολύ ωραίο πλασέ εντός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και χάρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Με αυτή τη νίκη η Λάτσιο σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς (στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους), ενώ η Ίντερ βρέθηκε στην 3η θέση με 54 βαθμούς.

Κίτρινες: Λείβα, Φελίπε, Λατζάρι, Ιντζάγκι, Σάβιτς – Ντε Φράι, Γκοντίν

Λάτσιο: Στρακόσα, Φελίπε, Λείβα (80′ Κατάλντι), Αλμπέρτο, Ιμόμπιλε, Καισέδο (63′ Κορέα), Σάβιτς, Τζόνι (63′ Λατζάρι), Ραντού, Ατσέρμπι, Μαρούσιτς

Ίντερ: Παντέλι, Γκοντίν (86′ Σάντσεζ), Ντε Φράι, Βεσίνο, Λουκάκου, Μαρτίνεζ, Γιάνγκ, Μπαρέλα, Σκρίνιαρ, Μπρόζοβιτς (77′ Έρικσεν), Καντρέβα (76′ Μόζες)

Κάλιαρι – Νάπολι 0-1

Η Νάπολι επικράτησε της Κάλιαρι με 0-1 στο Sardegna arena.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο απέδρασε με το διπλό από την έδρα των “ροσομπλού” χάρις το γκολ του Ντρις Μέρτενς στο 66′, όπου ο Βέλγος εξαπέλυσε ένα εκπληκτικό σουτ εντός περιοχής και έκανε χαρούμενους τους Ναπολιτάνους.

Με αυτή τη νίκη η Νάπολι βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, ενώ η Κάλιαρι είναι στην 11η θέση με 32 βαθμούς.

Κίτρινες: Πέντρο, Βαλούκιεβιζ, Νάντεθ – Ζιελίνσκι

Κάλιαρι: Κράνιο, Τσιγκαρίνι (83′ Μπίρσα), Πέντρο, Κλαβάν, Νάντεθ, Πισατσάνε, Περέιρο (67′ Παλόσκι), Ιονίτα, Πελεγκρίνι, Βαλούκιεβιζ (71′ Ματιέλο), Σιμεόνε

Νάπολι: Οσπίνα, Ντέμε (61′ Ινσίνιε), Καγιεχόν (67′ Πολιτάνο), Ρουίζ, Ελμάς, Μέρτενς, Μαξίμοβιτς, Ζιελίνσκι, Ντι Λορένζο, Χισάι (80′ Ρούι), Μανωλάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ