Ολυμπιακός: Για τη νίκη πρωτιάς κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο

Η ώρα για το ντέρμπι των “αιωνίων” του δεύτερου γύρου έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό απόψε στις 19:30 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους, μιας και το ματς διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Θέλουν τους 3 βαθμούς, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του ΠΑΟΚ και να μείνουν μόνοι πρώτοι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γκιλιέρμε και του Σουντανί. Ωστόσο βρίσκονται στην αποστολή ο Ματιέ Βαλμπουενά, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Λεονάρντο Κούτρης, αλλά και ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Στα αγωνιστικά, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ελαμπντελαουί, Αβραάμ, Σεμέδο, Τσιμίκας στην άμυνα, Μπουχαλάκης, Καμαρά στον άξονα, Μασούρας, Ποντένσε στα άκρα, Βαλμπουενά δεκάρι και μπροστά ο Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ