Πήρε την πρόκριση ο Παναθηναικός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας με 65-62 της Νίκης Λευκάδας και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτριες του Γιώργου Καντζιλιέρη κατέθεσαν ψυχή στο ΕΑΚ Λευκάδας, έβγαλαν ενέργεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και ξεκίνησαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν.

Σημείο κλειδί της αναμέτρησης η δεύτερη περίοδος όταν ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε το εις βάρος του 22-15 στο 32-38 σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός πήρε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ που έφτασε μέχρι και τους δέκα πόντους(35-45) με την Νίκη να βγάζει όμως αντίδραση να τρέχει ένα σερί και να περνάει μπροστά στο σκορ με 61-60. Στις τελευταίες επιθέσεις όμως ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ψύχραιμος και έφτασε εν τέλει στην πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη που του έδωσε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθλητικό.

Πρώτη σκόρερ για τον Παναθηναϊκό η Μακέι με 19 πόντους με 3 τρίποντα με την Τανστάλ να ακολουθεί με 17. Από την Νίκη Λευκάδας η Πανούση είχε 18 πόντους.

Δεκάλεπτα: 22-15, 32-38, 47-51, 62-65

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Πανούση 18, Πολυμένη 6, Παπαμιχαήλ, Μαρούντα, Μπεσάρντ 16, Αντομάκο 18, Τσέσλεκ 4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καντζιλιέρης): Κοίλια, Μούλη 8, Πιούλινς  10, Καλαμπάκου 9, Καρακασίδου 2, Δίελα, Μακέι 19, Τένσταλ 17

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ