Πεπ Γκουαρντιόλα:«Είμαι χαρούμενος για τους νέους μας»

Η Πρέστον φιλοξένησε την Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη φάση του Λιγκ Καπ, με τον Γκουαρντιόλα να κάνει ένα μείγμα νέων και έμπειρων παικτών το οποίο του βγήκε σε καλό αφού ήρθε η νίκη με 3-0. Την ίδια στιγμή οι νέοι πήραν εμπειρίες από ένα νοκ-άουτ παιχνίδι.

Στα στόπερ, ο Ισπανός τεχνικός, επέλεξε τους Έρικ Γκαρθία και Τέιλορ Χάργουντ-Μπέλις, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος για αυτούς. Προπονούνται μαζί μας και θα τους χρειαστούμε, οπότε θα μας βοηθήσουν. Αμυνθήκαμε πολύ καλά και (σ.σ. ο Χάργουντ-Μπέλις και ο Γκαρθία) είχαν μια πολύ καλή απόδοση. Νομίζω πως όλη η ομάδα τους βοήθησε, και εκείνοι με την σειρά τους, βοήθησαν την ομάδα. Δεν είναι εύκολο όμως τα πήγαν πολύ καλά, είναι νέοι, ταλαντούχοι παίκτες, με μία δυνατή νοοτροπία και ο ένας συμπληρώνει τα χαρακτηριστικά του άλλου. Βάζοντας τον Γκουντογκάν, τον Νταβίντ Σίλβα και τον Μπερνάρντο Σίλβα μπροστά τους, θέλαμε να τους προστατέψουμε, κι έτσι, έπαιξαν με αυτοπεποίθηση. Ο Κάιλ (σ.σ. Γουόκερ) δεν ήταν 100% έτοιμος και χρειαζόταν ξεκούραση, ο Μεντί έχει χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι των τελευταίων δύο σεζόν οπότε Ανχελίνιο και Κανσέλο ξεκίνησαν βασικοί και τα πήγαν πολύ καλά επίσης. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Έβερτον τώρα. Θα σκεφτούμε ξανά το Λιγκ Καπ όταν θα δούμε την κλήρωση της Τετάρτης και όταν έρθει η στιγμή να ξαναπαίξουμε. Παίρνουμε κάθε παιχνίδι στα σοβαρά αλλιώς δεν γίνεται να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια που πήραμε πέρυσι.
Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε,και ο τρόπος που παίξαμε απόψε, ο τρόπος που τρέξαμε και κυνηγήσαμε τη μπάλα, έδειξε σε όλους πόσο πολύ θέλουμε να κερδίσουμε (σ.σ. το Λιγκ Καπ), αλλά και το ότι μπορούμε»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ