Πλήρωσε τα λάθη της η Ατλέτικο και ηττήθηκε

Την πρώτη νίκη της επί της Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε η Εϊμπάρ με 2-0 στην ιστορία της La Liga, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη η Εϊμπάρ πέτυχε νίκη σωτηρίας, ενώ ανάγκασε τους “ροχιμπλάνκος” στο -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Με το δεξί ξεκίνησε η βάσκικη ομάδα κόντρα στους Μαδριλένους, καθώς μόλις στο 10’ ο Μπούργκος άνοιξε το σκορ για το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ.

Μετά το γκολ η Ατλέτικο πήρε μπρος και άρχισε να πιέζει τους γηπεδούχους, ώστε να βρει το γκολ με τον Ζοάο Φέλιξ και τον Μορατα να απειλούν την εστία του Ντμίτροβιτς.

Η ομάδα του Σιμεόνε δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και τελικά παρά την δυνατή βροχή η Εϊμπάρ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Ένα λεπτό πριν το 90’ οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη και το τρίποντο με τον Εσπόζιτο στο 89′ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ομπλακ για το 2-0.

Η Ατλέτικο δεν άξιζε να πάρει τίποτα από το συγκεκριμένο μας, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στους 35 βαθμούς, ενώ η Εϊμπάρ έφτασε τους 25.

Έιμπαρ (Μεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Τεχέρο, Μπούργος, Μπίγας, Κοτέ, Εσπόζιτο, Άλβαρες, Λέον (74′ Κριστοφόρο), Ορεγιάνα (80′ Ντε Μπλάσις), Ινούι, Ένριχ (87′ Τσαρλς)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Σαούλ, Σάβιτς, Φελίπε, Αρίας, Βιτόλο (88′ Κλεμέντε), Τόμας, Ερέρα (73′ Λόντι), Κορέα, Μοράτα, Φέλιξ (83′ Καμέγιο)

Οσασούνα – Βαγιαδολίδ 0-0

Στο παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα, ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Οσασούνα και Βαγιαδολίδ μοιράστηκαν από ένα βαθμό και παρέμειναν μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις.

Η Οσασούνα ξεκίνησε απειλητικά και μόλις στο 12ο λεπτό ο Μασίπ απέκρουσε σουτ του Άβιλα, ενώ στο 19’ το σουτ του Γκουαρντιόλα πέρασε λίγο έξω. Στο 27’ ο Μασίπ κράτησε και παλι ανέπαφη την εστία του στο σουτ του Αντριάν.

Στο 47’ ο Ερέρα πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση σε κεφαλιά του Ουνάλ, ενώ στο 58’ το σουτ του Γκουαρντιόλα τράνταξε το δοκάρι της Οσασούνα.

Η Οσασούνα έφτασε τους 25 βαθμούς, ενώ η Βαγιαδολίδ τους 22β.

Οσασούνα: Σέρχιο Ερέρα, Όιερ (41’ Μονκαγιόλα), Αριδάν, Βιδάλ, Νταβίντ Γκαρσία, Μπράσανατς, Τόρες (72’ Ιμπάνιεθ), Πέρεθ, Ρουμπέν Γκαρσία, Αντριάν (82’ Βιγιάρ), Άβιλα

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Αντονίτο, Ολίβας, Σαλισού, Ραούλ Γκαρσία, Μίτσελ (84’ Πλάνο), Αλκαράθ, Φέντε, Χοακίν Φερνάντεθ, Γκουαρντιόλα (69’ Σάντρο), Ουνάλ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ