Σκέψεις για καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ρέντη

Με την επόμενη μέρα μετά την πανδημία του κορωνοϊού να είναι άγνωστη, οι ευρωπαϊκή και οι εθνικές ομοσπονδίες βρίσκονται σε διαβουλεύσεις για το τι θα συμβεί με τα πρωταθλήματα που έχουν διακοπεί. Η ΟΥΕΦΑ θέλει την ολοκλήρωσή τους, γι’ αυτό και η μετάθεση του Euro το επόμενο έτος, ενώ λέγεται ότι θα δοθεί περιθώριο μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Αυτό επηρεάζει και τις προετοιμασίες των ομάδων. Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει την προετοιμασία του στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Στη θετική έκβαση των γεγονότων για την πανδημία, οι “ερυθρόλευκοι” θα ξεκινήσουν στα προκριματικά στις αρχές του Αυγούστου, οπότε θα μείνουν περίπου 20 μέρες για προετοιμασία. Έτσι, για ένα τόσο μικρό διάστημα είναι ανοιχτό το σενάριο να επιλέξουν να μείνουν στις εγκαταστάσεις τους.

Πριν όμως από οποιαδήποτε απόφαση, θα εξεταστεί και η κατάσταση που θα επικρατεί στην Ευρώπη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ