Συμφωνία μεταξύ Τσέλσι και Άγιαξ για Ζίγιεχ

Όπως σας είχε ενημερώσει το Kingsport.gr απο τις 29 Ιανουαρίου ότι, ο Χακίμ Ζίγιεχ είναι στο στόχαστρο της Τσέλσι και ήρθε η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ.

Οι “μπλε” ήρθαν σε προφορική συμφωνία για το καλοκαίρι με τον Άγιαξ στα 45 εκατομμύρια ευρώ. Στο συμβόλαιο του Μαροκινού επιθετικού, υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης στα 30 εκατομμύρια αλλά με τη νέα συμφωνία που είχε κάνει τον Αύγουστο, αυτή αφαιρέθηκε.

Ακόμα, δεν υπάρχει συμφωνία στις λεπτομέρειες μεταξύ της ομάδας του Λάμπαρντ και του Ζίγιεχ αλλά αναμένεται τις επόμενες ημέρες να λυθεί αυτό.

Η Τσέλσι ήταν η μόνη ομάδα που βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Αίαντα από το Δεκέμβριο και όχι όπως ακουγόντουσαν αρκετοί σύλλογοι. Οι διαπραγματεύσεις τονώθηκαν αυτή την εβδομάδα και επιτεύχθηκε η προσωρινή συμφωνία, που μάθατε πρώτοι από το Kingsport.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ