Premier League: “3άρα” της Νότιγχαμ επί της Σίτι, “δώρο” σε Άρσεναλ

Τη νίκη πανηγύρισε η Νότιγχαμ επί της Μάντσεστερ Σίτι, δύσκολη επικράτηση της Άρσεναλ επί της Χαλ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο «Σίτι Γκράουντ»,  για την 10η αγωνιστική.

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή της νίκη και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Παράλληλα, έκανε ένα μεγάλο «δώρο» στην Άρσεναλ, η οποία είδε την απόσταση από τους «Πολίτες» να μεγαλώνει στο +6.

Τα δύο γρήγορα γκολ της ομάδας του Όλιβερ Γκλάσνερ (6′ και 18′ από τους Κούνια, Ντέλαπ) αποδιοργάνωσαν τη Σίτι, που κατάφερε μεν να μειώσει στο 52′ με το φοβερό γκολ του Σερκί, αλλά στο 73′ ο Ντέλαπ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση.

Νωρίτερα, η Χαλ και ο Κωνσταντής Τζολάκης αντεξαν για 71 λεπτά την πίεση της Αρσεναλ, αλλά δεν μπόρεσε να ανακόψει το νικηφόρο σερί των πρωταθλητών Αγγλίας (1-0).

Το γκολ του Οντεγκααρντ στο 72′ χάρισε το «τρίποντο» στους πρωτοπόρους, φτάνοντας στην πέμπτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ο Χρήστος Μουζακίτης πέρασε ως αλλαγή στο 75΄ και πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στην Premier League, ενώ ο Χρήστος Τζόλης ήταν βασικός με τους γηπεδούχους (αντικαταστάθηκε στο 69΄ από τον Έζε).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Έβερτον-Κόβεντρι 3-1 (56΄, 61΄ Μπαρί, 81΄ Ντιούσμπερι-Χολ – 52΄ Γκμπόχο)

Λιντς-Τότεναμ 1-0 (79΄ Οκαφόρ)

Άρσεναλ-Χαλ 1-0 (72΄ Οντεγκααρντ)

Φούλαμ-Νιούκαστλ 1-1 (83΄ Μουνίζ – 80΄ Μέρφι)

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μάντσεστερ Σίτι 3-1 (6′ Κούνια, 18′,73′ Ντέλαπ – 52′ Σερκί)

Μπράιτον-Μπρέντφορντ 8/11

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 8/11

Ίπσουιτς-Μπόρνμουθ 8/11

Σάντερλαντ-Τσέλσι 8/11

Μάντσεστερ Γ.-Άστον Βίλα 8/11

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ