Τουχελ: Αν σκοράραμε πρώτοι, θα παίρναμε το Champions League

Καθόλου απογοητευμένος δεν φάνηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, έπειτα από την νίκη με 1-0 με γκολ του Κομάν και μπορεί ο κόσμος της Παρί να μην το πήρε τόσο ψύχραιμα, ωστόσο ο προπονητής της, Τόμας Τουχελ, δεν εξέφρασε την ίδια στεναχώρια.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, αναφέρθηκε στο πως θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά το ματς, στην περίπτωση του Μέσι και σχολίασε τους Νεϊμάρ και Εμπαμπέ.

Για το παιχνίδι είπε πως: “Αυτό που μας έλειψε ήταν το πρώτο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και πέτυχαν εκείνοι το πρώτο γκολ. Είμαι πεπεισμένος ότι αν σκοράραμε εμείς πρώτοι, θα είχαμε νικήσει το ίδιο ματς με 1-0. Είχαμε πολύ δυνατές στιγμές και άλλες στις οποίες έπρεπε να υποφέρουμε. Δεν ήμασταν κυνικοί. Θέλουμε να σκοράρουν πάντα ο Κιλιάν και ο Νέι, αλλά δεν μπορείς να ζητάς κάτι τέτοιο. Υπήρξε διαφορά ενός γκολ ανάμεσα σε δύο υπερομάδες. Είμαι περήφανος για τη δυναμική μας και το πώς παίξαμε στα τελευταία ματς. Αυτό μπορείς να ζητήσεις από την ομάδα σου ως προπονητής. Ναι είμαι απογοητευμένος, αλλά όχι τόσο πολύ”.

Ερωτηθείς για τον Μέσι απάντησε: “Ο Μέσι; Ποιός προπονητής θα απαντούσε αρνητικά; Πιστεύω, βέβαια, πως θα μείνει στη Μπαρτσελόνα και θα τελειώσει την καριέρα του εκεί. Αυτός είναι η Μπαρτσελόνα”

Ενώ για την απόδοση Νεϊμάρ και Εμπαμπέ είπε: “Είμαι περήφανος για τον Νεϊμάρ, διότι έπαιξε ακόμη ένα ματς στο οποίο έδειξε τις εκπληκτικές του ικανότητες και τη νοοτροπία του. Όσο για τον Κίκι (Μπαπέ), ήταν δύσκολο διότι είχε να αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό και έχασε πολλές προπονήσεις, είναι θαύμα που ήταν μαζί μας”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ