Τούχελ: ”Είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου”

Παρά την νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0 ) για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τεχνικός της ομάδας του Παρισιού Τόμας Τούχελ, σε πρόσθετες δηλώσεις του τόνισε πως η πρόκριση ακόμα δεν έχει κριθεί.

«Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι και πολύ επιθετικοί. Ελέγχαμε το παιχνίδι όλο και περισσότερο χάρη στην κατοχή της μπάλας, αν και στο πρώτος μέρος χάσαμε πολύ εύκολες μπάλες. Όμως το δεύτερο ήταν εξαιρετικό, συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά είμαστε μόνο στα μισά του δρόμου. Χρειάζεται να παίξουμε το δεύτερο μέρος στο Parc des Princes», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Ντι Μαρία, από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είχε δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είναι πολύ ανταγωνιστικός. Αν τον πειράξεις, δεν τον κάνει πιο αδύναμο. Νόμιζα ότι είχε μια καλή σχέση με τους οπαδούς, ήταν λίγο νευρικός και έπρεπε να είναι πιο ήρεμος στο πρώτο ημίχρονο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ