Χάρισε την νίκη στους «Μπλαουγκράνα» ο Μέσι

Μπαρτσελόνα και Θέλτα ήρθαν αντιμέτωπες στο Καμπ Νου για την 13η αγωνιστική της La Liga και με πρωταγωνιστή τον Μέσι οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-1.

Οι δύο πλευρές προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους στο αντίπαλο τέρμα, ώστε να ανοίξουν το σκορ, αλλά χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά. Στο 21’, ο Άιντοο έκανε χέρι στην περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα (23’), ο Μέσι χρίστηκε σκόρερ, αφού εκτέλεσε ένα ασταμάτητο πέναλτι, κάνοντας το 1-0.

Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 42’. Ο Ολάθα εκτέλεσε το κερδισμένο φάουλ και έστειλε απευθείας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο Μέσι δεν είπε την τελευταία του λέξη πριν το ημίχρονο, αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (45+2’), εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα, σημειώνοντας το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 48’, ο Μέσι πέτυχε χατ-τρικ, όταν εκτέλεσε το φάουλ από τα 22 μέτρα και έστειλε με φάλτσο την μπάλα στην δεξιά γωνία, αφήνοντας αβοήθητο τον τερματοφύλακα, κάνοντας το 3-1. Οι «Μπλαουγκράνα» συνέχισαν τις απειλητικές εμφανίσεις στο αντίπαλο τέρμα και κατάφεραν λίγο πριν το τέλος να σημειώσουν κι άλλο γκολ. Στο 85’, η επαναφορά της μπάλας έφτασε στον Μπουσκέτς έξω απότην περιοχή και έκανε κατευθείαν το σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα για το 4-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και το 4-1 ήταν το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Ουμτιτί, Μέσι, Ρομπέρτο – Μπελτράν

Μπαρτσελόνα: τεν Στέγκεν, Τζούνιορ, Ουμτιτί, Πικέ, Σεμέδο (Μπουσκέτς 23’), Άρθουρ, ντε Γιονγκ, Ρομπέρτο, Φατί (Ντεμπελέ 46’), Γκριεσμάν, Μέσι

Θέλτα: Μπλάνκο, Μάγιο, Άιντοο, Αραούχο, Ολάθα, Λομπότκα (Σουάρεζ Ντ. 77’), Παπ Σεΐκ, Μπελτράν, Σιστό, Ασπάς, Τζούνκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ