Χαλαρή επικράτηση του Αστέρα επί του Πανιωνίου

Φιλική νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0 χάρης σε γκολάρα του Κυριακόπουλου πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης σήμερα το απόγευμα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έκαναν και αρκετές αξιόλογες τελικές προσπάθειες αλλά μόλις μία από αυτές κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τέρμα.

Η μόνη στιγμή όπου οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τα καρέ του Αστέρα ήταν στο 12′ με ένα δοκάρι του Καμαρά.

Αυτή αποτελεί και την πρώτη νίκη καθώς και το πρώτο τέρμα των Αρκάδων στις τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις που έχουν δώσει μέχρι στιγμής.

 

 

Για τον Αστέρα αγωνίστηκαν οι:

Μιχαήλ (46′ Παπαδόπουλος), Κώτσιρας (72′ Παναγιώτου), Κυριακόπουλος (88′ Τερεζίου), Αντζουλάς (46′ Άνχελ), Πασαλίδης (83′ Ματρικάρντι), Βαλιέντε (83′ Βαλιέντε), Ιγκλέσιας (78′ Κρέσπι), Μπόρχα Φερνάντεθ (78′ Μπελόκ), Μαρκ Φερνάντεθ (72′ Τζίμας), Καπίγια, Δουβίκας (46′ Καλτσάς)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ