Χειρουργήθηκε ο Σουντανί

Σε επιτυχημένη επέμβαση στο δεξί γόνατό του υποβλήθηκε ο Χιλάλ Σουντανί.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο “Metropolitan” από τον Χρήστο Θέο, με τη σχετική ανακοίνωση να ανφέρει: “Σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος, υποβλήθηκε σήμερα ο Χιλάλ Σουντανί, από τον γιατρό της ομάδας μας, κ. Χρήστο Θέο, στο νοσοκομείο Metropolitan”.

Ο Σουντανί θα αρχίσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του και οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους σε έξι μήνες.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που κάνει επέμβαση χιαστών, καθώς πριν από δεκαπέντε μήνες, το Νοέμβριο του 2018 είχε αντίστοιχο τραυματισμό στο αριστερό γόνατο.

Μια πρώτη εκτίμηση, τον θέλει να επιστρέφει σε έξι μήνες. Θυμίζουμε πως είναι η δεύτερη φορά που κάνει επέμβαση στους χιαστούς του. Την πρώτη, το Νοέμβρη του 2018 στο αριστερό του πόδι. Δεκαπέντε μήνες μετά, έρχεται στο άλλο του πόδι, το δεξί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ