Χωρίς νικητή το κρητικό ντέρμπι (vid)

Στον επαναληπτικό του Γεντί Κουλέ θα τα πουν ΟΦΗ και Εργοτελης, αφού το τελικό σκορ 1-1, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παγκρήτιο στάδιο, δεν φανέρωσε ξεκάθαρο φαβορί.

Στο παγωμένο (τρεις βαθμοί Κελσίου) Παγκρήτιο στάδιο οι δύο ηρακλειώτικες ομάδες τεθηκαν αντιμέτωπες μπροστά από φιλάθλους και των δύο με τους ”ασπρόμαυρους” να κερδίζουν τη μαχη της κερκίδας.

Στον αγωνιστικο χωρο πάντως ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει, αν και προηγήθηκε με φοβερό γκολ του Ανέστη Νάστου, ο οποίος με βολίδα από τα 35-40 μέτρα έκανε το 0-1 στο 28′.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι αξιόλογο από πλευράς ευκαιριών, εκτός από τη φαση του 44ου λεπτού, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα  χτύπησε στο πόδι του Ποτουρίδη, αλλάοντας πορεία και να παίρνει κατεύθυνση προς την εστία του Στρέζου, ο οποίος με εκπληκτική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημιχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή, όμως ο Εργοτελης έδειχνε επικίνδυνος. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, αφού στο 66′ ο Ιατρούδης πρόλαβε τους αμυντικούς του ΟΦΗ και με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Στο 81′ Μιχόγεβιτς έκανε το λάθος ο Κούτενγκ πήρε τη μπάλα, πέρασε και τον Στρέζο και πλάσαρε από τα αριστερά με Ποτουρίδη να διώχνει λίγο πριν η μπάλα περάση τη γραμμή.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης (65 Λαμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Εφορντ, Καπνίδης (54’ Κουατένγκ).

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Οικονόμου, Σασί (46’ λ.τρ. Πλατέλλας), Κοροβέσης, Ντίνας (78’ Κυριακίδης), Βουό (64’ Πέρσον).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ