Ωραίο ποδόσφαιρο, τρομερός Άκπομ

Με ωραίο γρήγορο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 4-0 του ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική της Super League και αύξησε τη διαφορά του στους 11 βαθμούς από τον Ολυμπιακό που αγωνίζεται αργότερα.

Ο ΠΑΟΚ τα είχε όλα σήμερα, κατοχή, κυκλοφορία, γκολ και νέο «Killer». Ου Τσούμπα Άκπομ ήταν ο πολυτιμότερος σήμερα, πέτυχε δυο τέρματα, μοίρασε μια ασίστ και έδειξε γιατί ο Λουτσέσκου τον εμπιστεύτηκε για να αντικαταστήσει τον Πρίγιοβιτς.

Εξαιρετικός και σήμερα ο Λέο Ζαμπά, αλλά και ο Μάτος που δείχνει αναγεννημένος, με τους δυο Βραζιλιάνους να πετυχαίνουν τα άλλα δυο τέρματα των γηπεδούχων. Τέλος το ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα» έκανε ο Κάρολ Σφιντέρσκι

Ο αγώνας:

Ο «Δικέφαλος» μπήκε  με αρκετή φόρα στο ματς, είχε την κατοχή, είχε ωραία κυκλοφορία της μπάλας, πατούσε στο πρώτο δεκάλεπτο με ευκολία την αντίπαλη περιοχή χωρίς να κάνει κάποια τελική, κάτι που έκανε ο ΟΦΗ με ένα μακρινό σουτ του Νέιρα.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 19’, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Άκπομ, έπειτα από πάσα του Μπίσεσβαρ, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε το εξ’ επαφής σουτ του Άγγλου.

Οι Θεσσαλονικείς στο 24’ κέρδισαν κόρνερ, ο Μπίσεσβαρ το εκτέλεσε, με τον Μάτος να πιάνει μια καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου για το 1-0.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν βάλει το πόδι στο γκάζι και δεν σταματούσαν με τίποτα, με τον ΟΦΗ να στέκεται τυχερός σε σουτ του Καντουρί και του Σάκχοφ.

Η μεγαλύτερη στιγμή για του γηπεδούχους ήρθε στο 34’, ο Μπίσεσβαρ άνοιξε στα δεξιά και τον Άκπομ, αυτός γύρισε στο πέναλτι και από εκεί ο Μαουρίσιο έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο 35’ ο Ζαμπά έδωσε στον Άκπομ και αυτός με προβολή έκανε το 2-0.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου ο Σάκχοφ έκανε την κάθετη, ο Άκπομ πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ απείλησε με ένα πλασέ του Μπίσεσβαρ, αν και μια τελική είχε και ο ΟΦΗ, αλλά το γύρισμα του σασί πέρασε απ’ όλους.

Στο 65’ οι «ασπρόμαυροι» κυκλοφόρησαν γρήγορα τη μπάλα, αλλά ο Σάκχοφ δεν έκανε καλό τελείωμα με το κεφάλι, αλλά στο 65’ ο Άκπομ έβγαλε μόνο του τον Ζαμπά με τον Στρέζο, με τον Βραζιλιάνο να γράφει με ωραίο πλασέ το 3-0.

Στο 80’ ο Ζαμπά έκανε την κούρσα, έδωσε στον Άκπομ και αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 4-0 και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Σκόρερ:  24’ Μάτος, 35’, 80’ Άκπομ, 65’ Ζαμπά

Κίτρινες: 22’ Βιεϊρίνια, 82’ Βαρέλα – 41’ Μεγιάδο, 43’ Νάστος, 82’ Γιακουμάκης, 86’ Ντίνας

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (73’ Κάνιας), Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (67’ Πέλκας), Ελ Καντουρί (81’ Σφιντέρσκι), Άκπομ

Αναπληρωματικοί: Ρέι, Γιαννούλης, Λημνιός, Μίσιτς

ΟΦΗ (Νικος Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Νάστος, Μεγιάδο, Σασί (62’ Ντίνας), Νέιρα, Κοροβέσης, Βουό (68’ Γιακουμάκης)

Αναπληρωματικοί: Σωτηρίου, Μπολάκης, Οικονόμου, Κυριακίδης, Ναμπί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ