Ώρα Ευρώπης για τον Αστέρα!

Στην μάχη της Ευρώπης, ύστερα από τρία ολόκληρα χρόνια, ρίχνεται απόψε ο Αστέρας στο Εδιμβούργο και πιο συγκεκριμένα στο Easter Road, απέναντι στην Hibernian για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (21:45 NovaSports)

Οι Αρκάδες ταξίδεψαν μέχρι το Εδιμβούργο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, δείχνοντας αποφασισμένοι πως θα αποδώσουν τα μέγιστα με σκοπό να γυρίσουν με έναν ή παραπάνω βαθμούς στις βαλίτσες τους, πίσω στην Τρίπολη.

Ένας επιπλέον κινητήριος παράγοντας για νίκη της ελληνικής ομάδας, αποτελεί το λυπηρό γεγονός της εθνικής μας τραγωδίας, με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο να αναφέρει στην χθεσινή συνέντευξη τύπου πως όλοι θα αγωνιστούν προκειμένου να δώσουν μία μικρή γεύση χαράς στους Έλληνες, στις δύσκολες αυτές ώρες.

Τρείς απουσίες μετράει ο Σάββας Παντελίδης, με τους Βαλεντίνο Βλάχο, Marc Fernandez και Χρήστο Τασουλή να παραμένουν στην Ελλάδα λόγω των τραυματισμών που έχουν υποστεί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Andreas Ekberg από την Σουηδία με βοηθούς του τους Mehmet Culum, Stefan Hallberg και τέταρτο τον Kristoffer Karlsson.

 

Πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Munafo, Iglesias, Rolle, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μανιάς

Hibernian: Bogdan, Hanlon, McGregor, Ambrose, Boyle, McGinn, Mallan, Stevenson, Whittaker, Shaw, Kamberi

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ