Εύκολα η Λεβερκούζεν, ισόπαλες Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ

Στην συνέχεια της 22ης αγωνιστικής στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ μοιράστηκαν δίκαια από έναν βαθμό(1-1) ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ(2-0).

 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 1-1

Δίκαιο αποτέλεσμα στην Φρανκφούρτη το τελικό σκορ 1-1. Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ είχαν από ένα ημίχρονο και από ένα γκολ η κάθε μία.

To σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους(45’+1) με τον Ντάνι Ντα Κόστα να εκμεταλλεύεται κάποιες κόντρες της μπάλας μέσα στην περιοχή και να την στέλνει στα δίχτυα του Σόμερ.

Η ισοφάριση από πλευράς Γκλάντμπαχ ήρθε στο 82′ από τον, ίσως καλύτερο εφετινό της παίκτη, τον Ζακαρία με ένα δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

 

 

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-0

 

Η Λεβερκούζεν αντεπεξήλθε στις προσδοκίες και νίκησε εύκολα με 2-0 την Φορτούνα του Ντίσελντορφ με 2-0 στην έδρα της.

Τα γκολ των “ασπιρίνων” πέτυχαν οι Χάβερτζ(18′) και Μπέιλι(66′). Ο πρώτος εκμεταλλεύτηκε τα κενά στα μετόπισθεν των φιλοξενουμένων, και όντας αμαρκάριστος μες την περιοχή έπειτα από σέντρα του Φολάντ, “εκτέλεσε” τον Ντρόμπνι.

Το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Μπέιλι προ κενής εστίας μιας και πήρε το ριμπάουντ από σουτ που έδιωξε ο αντίπαλος πορτιέρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ