Σπάει όλα τα ρεκόρ το viral βίντεο του Kingsport.gr με τον χορό του Ζορμπά της Βαρβαράς Φίλιου!

Σπάει όλα τα Ρεκόρ προβολών το βίντεο του Kingsport.gr, της Ελληνίδας παγκόσμιας πρωταθλήτριας μας Βαρβάρας Φίλιου, η οποία χορεύει σε ρυθμούς Ζορμπά!

Όπως σας παρουσίασαμε πρώτοι στο Kingsport.gr, έχει γίνει πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων.

Το Kingsport.gr είναι στο πλευρό της Eλληνίδας πρωταθλήτριας από την πρώτη στιγμή και στηρίζουμε την προσπάθεια της, όπως και όλοι οι Έλληνες.

Η 21χρονη αθλήτρια ήταν προσκεκλημένη σε ένα από τα μεγαλύτερα event παγκοσμίως της ρυθμικής γυμναστικής και η “Eλληνίδα θεά”, όπως την αποκαλούν στο εξωτερικό, χόρεψε σε ρυθμούς Ζορμπά, και καθήλωσε την Αμερική!

Απολαύστε για άλλη μία φορά το βίντεο που εξασφάλισε το Kingsport.gr:

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*