Γιώργος Μασούρας στο Kingsport.gr: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στους Αντώνη Μουστάκα και Δημήτρη Μαγγανάρη.

Ο Έλληνας διεθνής εκφράζει τα συναισθήματα του που κλήθηκε στην Εθνική και για την διοργάνωση του Nations League.

Ακόμα, αναφέρεται στους στόχους του Πανιωνίου, για την περίοδο φόρμας που διανύει και για το αν τον αγχώνει ο ρόλος του αρχηγού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Kingsport.gr:

Πως ένιωσες για την κλήση σου στην Εθνική;

«Είναι τρομερό συναίσθημα και δεν μπορεί να περιγραφεί… είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!!»

Με την κλήση σου στην Εθνική, ένιωσες να ανταμείβονται οι κόποι σου;

«Ναι ένιωσα μια δικαίωση, αν και είναι μόνο η αρχή, θέλω να κάνω κι αλλά πράγματα και να εξελιχθώ και άλλο σαν ποδοσφαιριστής»

Ανούσια διοργάνωση το Nation League ή θα δώσει ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες να φορέσουν το Εθνόσημο;

«Δεν θεωρώ ότι είναι ανούσια… αντιθέτως δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα να δει και καινούρια πρόσωπα που μπορεί να την βοηθήσουν στο μέλλον σε δύσκολες προκριματικές φάσεις».

Η έλευση του νέου προπονητή, κου Αναστασιάδη, έφερε και την κλήση σου στην Εθνική αντρών. Ποια είναι η γνώμη σου για τον κο Αναστασιάδη; Νιώθεις ένα «άγχος» για να «δικαιώσεις» την επιλογή του;

«Δεν μπορώ να εκφράσω κάποια γνώμη αυτή τη στιγμή.. το σημαντικό για μένα είναι ότι μου έδωσε την ευκαιρία και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο!!»

Διανύεις περίοδο φόρμας με τον Πανιώνιο και έχεις βοηθήσει την ομάδα να ανέβει και βαθμολογικά. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη συνέχεια;

«Η ομάδα μου πέρασε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και παράλληλα έκανε καλή συγκομιδή βαθμών, οπότε είναι στο χέρι μας να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια!!»

Μετά τον τραυματισμό του αρχηγού, Παναγιώτη Κόρμπου, έχεις εσύ πλέον το περιβραχιόνιο στην ομάδα. Σε αγχώνει ο ρόλος του αρχηγού;

«Όχι δεν είναι κάτι που με αγχώνει, αντιθέτως με γεμίζει με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση να φοράω το περιβραχιόνιο σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα!!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ