Δεν τα κατάφερε η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Λεβάντε

Η Λεβαντε επικράτησε απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ενώ νωρίτερα η Βαλένθια νίκησε την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga.

Λεβάντε-Μπαρτσελόνα

Νικήτρια αναδείχθηκε η Λεβάντε κόντρα στη Μπαρτσελόνα με 3-1 στη Βαλένθια.

Η Λεβάντε με 17 βαθμούς είναι στην 8η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα του Βαλβέρδε, παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, έχοντας μόνο έναν βαθμό διαφορά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υποδέχεται αργότερα τη Μπέτις.

Ο Μέσι στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχο πέναλτι άνοιξε το σκορ του αγώνα για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι πήραν… τα πάνω τους στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε μόλις εφτά λεπτά κατάφεραν όχι μόνο να γυρίσουν το ματς, αλλά να πετύχουν τρία τέρματα. Ο Καμπανια στο 61’ μετά από πάσα του Μοράλες, έφερε το ματς στα ίσα και δυο λεπτά αργότερα ο Μαγιοράλ έκανε το 2-1, με τη Λεβάντε να περνάει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ.

Ο Ραντόγια στο 68’ σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Ο Μέσι έξι λεπτά αργότερα σκόραρε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, μετά τη χρήση του VAR, καθώς είδε ότι ο Γκριεζμάν ήταν σε θέση οφσάιντ.

Εσπανιόλ-Βαλένθια

Νωρίτερα, η Βαλένθια κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Εσπανιόλ με 2-1, στην έδρα της δεύτερης.

Με τη νίκη της η Βαλένθια έφτασε τους 17 βαθμούς και είναι 9η, ενώ η Εσπανιόλ δεν έχει καταφέρει να απομακρυνθεί από την «επικίνδυνη ζώνη», καθώς είναι 19η με μόλις 8 βαθμούς.

Ο Ρόκα στο 31ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 69’ ο Παρέχο και αυτός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα. Ο Γκόμες στο 80’ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-2, χαρίζοντας τη νίκη στις «Νυχτερίδες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ