Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ η Χρύσα Λάσκου

Το επόμενο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική της σταδιοδρομία κάνει η Χρύσα Λάσκου.

Η 23χρονη μεσοαμυντικός, πήρε μεταγραφή στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, στην οποία θα ανήκει έως το τέλος της σεζόν. Η βουλγαρική ομάδα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος, στοχεύοντας την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Χρύσα Λάσκου, ξεκίνησε την καριέρα της από τα Τρίκαλα, από όπου και κατάγεται, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στις Ελπίδες Καρδίτσας και μέχρι πρότινος στην ΑΕ Λάρισας. Είναι διεθνής τόσο με τις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων, όσο και με την Εθνική Γυναικών.

Πρόκειται για μεταγραφή, με την οποία πέρα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι, με το άθλημα στη Βουλγαρία να είναι αμειβόμενο, θα συνδυάσει παράλληλα και τις σπουδές της στην πόλη της Φιλιππούπολης (όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα το Πλόβντιβ).

Είναι η δεύτερη μεταγραφή Ελληνίδας παίκτριας στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, μετά από εκείνη της Δήμητρας Κόττη.

Η ανακοίνωση:

“Η Χρύσα Λάσκου είναι παίκτρια της Lokomotiv Plovdiv μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η Ελληνίδα αμυντικός μετά το πετυχημένο πέρασμα της από την Α.Ε.Λ, θα κάνει το πρώτο της βήμα εκτός συνόρων και θα αγωνιστεί στο Βουλγάρικο πρωτάθλημα, βοηθώντας την ομάδα της να πετύχει τους στόχους της!

Με επιμονή και σκληρή δουλειά είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρεις Χρύσα!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ