Αρέσει στη Λυών ο Σακό

Σύμφωνα με την L’equipe, η Λυών ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αμυντικού της Κρίσταλ Πάλας, Μαμαντού Σακό.

O αμυντικός των «Αετών», έχει εκφράσει πολλές φορές και δημόσια, την θέλησή του να αγωνιστεί ξανά στο Champions League, επιθυμία που προφανώς όσο αγωνίζεται στην Crystal Palace, είναι δύσκολο να μετουσιωθεί.

Αντίθετα, η Lyon, φαίνεται να του προσφέρει αυτή την ευκαιρία μελλοντικά, παρά το γεγονός πως θα απουσιάζει από την διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, αποτελεί έναν από τους παίκτες στον οποίον βασίζεται η ομάδα του για να κάνει μια ακριβή πώληση. Όλα αυτά συνθέτουν το «παζλ» για μία ενδεχόμενη μετακίνηση του θυριώδους στόπερ το καλοκαίρι που μας έρχεται, αφού βρίσκεται στον σύλλογο από το 2017.

Οι τραυματισμοί, συντέλεσαν στην πτώση της αγοραστικής του αξίας με το πέρασμα των χρόνων, καθώς επρόκειτο για ένα ταλέντο με μεγάλο potential.

Πλέον, ο ίδιος φαίνεται να τους έχει ξεπεράσει πλήρως και κοιτάει το μέλλον του με αισιοδοξία. Άλλωστε, είναι 30 ετών και ακόμα έχει τις δυνατότητες να αποδείξει τόσο στον εαυτό του όσο και στους ανθρώπους του αθλήματος αρκετά πράγματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ