Θέλει Λακαζέτ στην Ίντερ ο Κόντε

Η γαλλική L’equipe αποκαλύπτει πως ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, έχει ιδιαίτερη προτίμηση στην Premier League, και έχει εστιάσει στον Alexandre Lacazette.

O πρώην προπονητής της Chelsea, έχει εντάξει ήδη στους Μιλανέζους τους Ashley Young, Romelu Lukaku και Christian Eriksen και τώρα φαίνεται να επιδιώκει την μεταφορά του Alexandre Lacazzete από την Arsenal.

O Γάλλος επιθετικός των Λονδρέζων, δεν διανύει και την καλύτερη του χρονιά, αφού οι επιδόσεις του δεν είναι αντίστοιχες με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, υπάρχει η εξήγηση της μετριότατης χρονιάς που διανύει εν συνόλω αυτός και οι συμπαίκτες του.

Σίγουρα το ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και η εξασφαλισμένη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν, διοργάνωση στην οποία δεν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Arsenal, θα έχουν σίγουρα καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του.

Ο Lacazzete, αναμένεται να αντικαταστήσει τον Mauro Icardi, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, θα μετακομίσει μόνιμα στο Παρίσι, αφού η PSG επιθυμεί να καλύψει την οψιόν αγοράς του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ