98 χρόνια Παναιτωλικός

Σήμερα ο Παναιτωλικός συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής, 98 χρόνια γεμίζει υπερηφάνεια τον κόσμο του Αγρινίου.

Σαν σήμερα στις 9 Μαρτίου του 1926 γεννήθηκε ο Παναιτωλικός στο Γυμνάσιο του Αγρινίου. Στα 98 χρόνια ζωής του Γυμναστικού Συλλόγου του Αγρινίου έχει γράψει ιστορία στα τμήματα του κλασικού αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, δημιούργησε φίλους και οπαδούς για το έργο του και για τις ηθικές του αξίες .

Ο σκοπός του συλλόγου ήταν η μόρφωση και ο αθλητισμός των απόρων παιδιών . Οι ιδρυτές των «καναρινιών» ήθελαν  να κάνουν πράξη το  «Νους υγιής εν σώματι υγιή».  Και κατάφεραν να δραστηριοποιήσουν χιλιάδες νέους και νέες.

Ο Παναιτωλικός στα 98 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του γεμάτο υπερηφάνεια συνεχίζει το έργο του στην φιλανθρωπία και στο αθλητισμό κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά ο «Τίτορμος» ξέρει καλά να αντικρούει τα εμπόδια. Καθώς συνεχίζει ακάθεκτος την σταθερή του πορεία.

Χρόνια πολλά Παναιτωλικέ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ