Ολυμπιακός: Για τη νίκη και την οκτάδα

Τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πρώτο… πιάτο από τα δύο κόντρα στη Βιλερμπάν απόψε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη γαλλική ομάδα στο ΣΕΦ στις 21:30 για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Καθώς μετά από πέντε μέρες (19/1), οι δυο τους θα τα… “ξαναπούν” στη Γαλλία αυτή τη φορά για το εξ αναβολής μεταξύ τους ματς.

Οι “ερυθρόλευκοι” που προέρχονται από το πολύ σημαντικό διπλό επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, βρίσκονται σχεδόν στην οκτάδα με 10-8.

Από την άλλη, η Βιλερμπάν είναι στην προτελευταία θέση με 5-13, ενώ είναι ήδη από τις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα, μιας και την Τετάρτη είχε παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, από τον οποίο ηττήθηκε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Άαρον Χάρισον, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε και προπονήθηκε κανονικά.

Την ίδια ώρα, αμφίβολος παραμένει ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ενώ ακολούθησε μέρος μόνο του προγράμματος. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, παρόλο που ο κόουτς Μπαρτζώκας είπε πως δεν τίθεται θέμα επιδείνωσης στην περίπτωση που παίξει. Σε αυτή την περίπτωση, θα αγωνιστεί με ένεση.

Επιπλέον, επιστρέφει και ο Αντώνης Κόνιαρης, ενώ εκτός παραμένει ο Κώστας Παπανικολάου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ