Χιμένεθ: «Ο Θεός ήταν δίκαιος για την ομάδα που έπρεπε να κερδίσει»

Στη σκληρή δουλειά, στη φυσική κατάσταση και στο πέναλτι στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ

Σε ένα ματς θρίλερ η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από τη Λάρισα με 0-2 και ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που κάνουν οι παίκτες του, αλλά τους προδίδει η κούραση στο παιχνίδι.

Επίσης, ο προπονητής της Ένωσης τόνισε πώς ήταν το καλύτερο ημίχρονο της ομάδας φέτος και στάθηκε στη φάση του πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

«Είναι το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε φέτος. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρουμε, μετά τραυματίστηκε ο Μπακάκης ακόμα ένας και έγινε το 2-2. Η αλήθεια είναι πως σκοτωνόμαστε στη δουλειά, αλλά πρέπει να γυρίσουν κάποιοι, γιατί είναι δύσκολο να δουλεύουμε έτσι. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τα πόδια των παικτών βαραίνουν. Τον έλεγχο που θέλουμε τον έχει μόνο ο Σιμόες και δεν είναι στο 100%, όλοι οι άλλοι είναι τραυματίες».

Για το πέναλτι: «Είμαι περήφανος από την ομάδα μου περισσότερο για το πρώτο μέρος, αλλά και τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν έχω δει το πέναλτι αλλά άλλο το χέρι να είναι ψηλά και άλλο κοντά στο σώμα, αλλά ο Θεός ήταν δίκαιος για την ομάδα που έπρεπε να κερδίσει»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ