Άρσεναλ- Μάντσεστερ Σίτι: Κανόνι-σαν και την 18η σερί τους νίκη οι ”Πολίτες”

Η Σίτι ήταν για άλλη μια φορά νικήτρια, ωστόσο η έλλειψη αποτελεσματικότητας δεν επέτρεψε να διευρυνθεί το σκορ.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 0-1 της Άρσεναλ στο Εμιρέιτς, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι ”Πολίτες” πέτυχαν το γκολ που τους χάρισε την νίκη μόλις από το 2′ λεπτό με πρωταγωνιστή τον Στέρλινγκ. Ο 26χρονος φορ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Μαχρέζ και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν καμία κλασσική ευκαιρία, έτσι ώστε να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Από την άλλη ούτε η Σίτι έγινε ιδιαίτερα απειλητική, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να είναι 0-1.

Με αυτή της την νίκη η ομάδα του Πεπ έφτασε τις 18 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έφτασε και τους 59 βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ, απολαμβάνοντας την μοναξιά της πρώτης θέσης. Η Άρσεναλ παρέμεινε στην 10η θέση με 34 βαθμούς.

Σκόρερ: 2′ Στέρλινγκ

Κίτρινες: Σίλβα, Τζάκα, Κανσέλο, Μπεγερίν

Άρσεναλ (Αρτέτα): Λένο, Μπεγερίν, Χόλντινγκ (82′ Λουίζ), Μαρί, Τιέρνι, Ελνένι (86′ Θεμπάγιος), Τζάκα, Πεπέ (73′ Σμιθ), Οντεγκάαρντ (73′ Λακαζέτ), Σάκα, Ομπαμεγιάνγκ

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Μοράες, Ζιντσένκο, Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Γκουντογκάν, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε (63′ Γκάμπριελ), Μαχρέζ, Σίλβα, Στέρλινγκ

 

Άστον Βίλα – Λέστερ 1-2

Η Λέστερ επικράτησε της Άστον Βίλα με 2-1 στο Βίλα Παρκ.

Οι ”αλεπούδες” είχαν το πάνω χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μόλις στο 23ο λεπτό, είχε πετύχει δύο τέρματα με σκόρερ τους Μάντισον και Μπαρνς. Οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Τραορέ, όμως η Λέστερ κατάφερε να μην δεχθεί άλλο τέρμα, παίρνοντας την νίκη και συνεχίζοντας το κυνηγητό πίσω από την ασταμάτηση Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λέστερ είναι μόνη στην 2η θέση με 49 βαθμούς και απέχει 10 από την πρώτη Σίτι, ενώ η Άστον Βίλα βρίσκεται στην 8η θέση με 36 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ