Για την πρόκριση στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αγωνίζεται ο Ολυμπιακός για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο ματς, ωστόσο θέλουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει στην ημιτελική φάση.

Στο αγωνιστικό, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει με τον Τζολάκη στο τέρμα, τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας στην άμυνα, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας στα άκρα και οι Χασάν, Κάιπερς στην επίθεση.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σεμέδο, Βρουσάι και Αβραάμ, αλλά και οι Σα και Βαλμπουενά για να πάρουν ανάσες.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ