Με Μανούσο νίκησε ΑΕΛ και… «βούρκο»!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη με 0-1 επί της ΑΕΛ στην Λάρισα, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

“Σωτήρας” για τους Περιστεριώτες ο Μανούσος (γκολ στο 89′) που πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, δίνοντας την πρώτη νίκη στον Ατρόμητο για τη νέα χρονιά και έσπασε το αρνητικό σερί του.

Κακό ποιοτικά ματς, με πολλά λάθη και λίγες φάσεις, σε αυτό έπαιξε ρόλο ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, παράλ’αυτά βρήκε τη λύση να αποδράσει με το διπλό ο Ατρόμητος και κοιτάζει το ματς με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας.

Από την άλλη, η Λάρισα προσπάθησε για τον βαθμό, όμως συνεχίζει την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο αγώνας:

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τις δύο ομάδες για πολλά πράγματα στο ματς.

Στο 3ο λεπτό η ΑΕΛ έχασε καλή ευκαιρία, μετά από αντεπίθεση της Λάρισας με τον Ντέλετιτς, έκανε το γύρισμα, με τον Σάκιτς να μην διώχνει καλά, η μπάλα έφτασε στον Μιλοσάβλιεβιτς έστειλε την μπάλα άουτ.

Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 16ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ουάρντα, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Κρίστινσον απέκρουσε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ΑΕΛ απείλησε εκ νέου, μετά από κακή απομάκρυνση του Ατρομήτου, η μπάλα έφτασε στον Μπαργκάν, ο οποίος έξω από την περιοχή, σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το σκορ έμεινε στο 0-0, σε ένα παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες φάσεις και με κακή ποιότητα. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τελείωσε το δεύτερο, με πολλά λάθη από τις δύο ομάδες και με λίγες φάσεις. Κακή κυκλοφορία και από τις δύο ομάδες.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε ο Ατρόμητος και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με την χρυσή αλλαγή του Κάναντι τον Μανούσο.

Στο 89ο λεπτό τροφοδοτήθηκε όμορφα από τον Μπρούνο και ο Μανούσος από τα αριστερά με διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Κρίστινσον και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Κίτρινες: Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας – Ενσικουλού, Ούμπιντες, Μάντσον, Κατράνης

Λάρισα (Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85’ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (78’Σικάβκα) , Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (58’ Σεσέροβιτς)

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (81’ Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66’ Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (85’ Μανούσος)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ