Ατρόμητος- Λαμία: Φιλική «μοιρασιά» στο Περιστέρι

Ισόπαλη αναδείχθηκε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Ατρομήτου και της Λαμίας.

O Ατρόμητος αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία σε φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι.

Ούτε τώρα νίκη για την ομάδα του Ανχελ Λόπεθ που δεν έχει δει τη χαρά της νίκης στα φιλικά προετοιμασίας.

Στο 48′ ο Μανούσος κόντρα στην παλιά του ομάδα, άνοιξε το σκορ με πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσει για τους Περιστεριώτες στο 57′ ο Κουλούρης με σουτ μέσα στην περιοχή.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, πρώτα για την ομάδα του Περιστερίου στο 10ο λεπτό με το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Σαράνοφ και στο 47′ σε δυνατό σουτ του Μανουσάκη για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα ήταν αυτή του Βασιλαντωνόπουλου, όταν στο 67′ έχασε τις αισθήσεις του, αλλά ο αμυντικός των Περιστεριωτών στη συνέχεια συνήλθε.

Ατρόμητος (Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζησαΐας, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Σάλομον, Νάτσος, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Καρτάλης, Κουλούρης.

Λαμία (Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας (67΄ Τζανετόπουλος), Καραμάνος (46΄ Μανούσος), Νούνιες (67΄ Τιρόνε), Μαρτίνεθ (70΄ Σαραμαντάς), Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης (46΄ Μανουσάκης), Ρόμανιτς (79΄ Βλαχομήτρος), Τζανδάρης (86΄ Τρούμπουλος), Αντέτζο, Μαζουλουξής (67΄ Βύντρα).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ