Bundesliga: Πήραν το τρίποντο η Βόλφσμπουργκ και η Ουνιόν Βερολίνου

Τις εντός έδρας νίκες πήραν η Ουνιόν Βερολίνου και η Βόλφσμπουργκ

Για την 3η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, η Βόλφσμπουργκ αποτελεί την μοναδική ομάδα που διατηρεί το απόλυτο στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «λύκοι» ξεπέρασαν με 1-0 και το εμπόδιο της Λειψίας.

Το πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, χωρίς σημαντική ευκαιρία για τις δυο ομάδες, πέραν αυτής που σπατάλησε ο Ριντλ Μπακού στο 13’ για τους γηπεδούχους. Τελικά βρήκαν το γκολ στο 52’ με το αριστερό σουτ του Ζερόμ Ρουσιγιόν.

Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Κοέν Καστέλς που σταμάτησε τους Εμίλ Φόρσμπεργκ, Βίλι Όρμπαν και Ντομινίκ Σομποσλάι, κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ.

Ουνιόν Βερολίνου- Γκλάντμπαχ 2-1

Η Γκλάντμπαχ αν και είχε την καθολική κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από την Ουνιόν που επιβλήθηκε με 2-1 εντός έδρας.

Για τους γηπεδούχους ο Γκισελμαν στο 22′ άνοιξε το σκορ, ενώ το 2-0 το πέτυχε ο Αβονιγι στο 41′ . Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Χόφμαν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ