Eurocup Γυναικών: Ηττήθηκε αλλά ελπίζει ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Την ήττα ,που όμως αφήνει ελπίδες πρόκρισης, γνώρισε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ γνώρισε την ήττα με 62-58 από την Ελαζίγκ για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την πρόκριση στους ομίλους του Eurocup.

Το αποτέλεσμα αφήνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του Κώστα Κεραμιδά καθώς θα πρέπει στο δεύτερο αγώνα να νικήσει με διαφορά 5 πόντων προκειμένου να βρεθεί στη φάση των ομίλων.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για την Ελληνική ομάδα η οποία βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ με τη διαφορά μάλιστα στο τέλος του ημιχρόνου να φτάνει και στο +15 για την Ελαζίγκ.

Στη τρίτη και τέταρτη περίοδο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανέβασε στροφές και κατάφερε να μειώσει αρκετά το σκορ, να κλείσει όσο μπορούσε τη ψαλίδα και να ηττηθεί εν τέλει με μια διαφορά η οποιά δεν είναι αποτρεπτική εν όψει του δεύτερου αγώνα.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου με 16 πόντους και με πολύ καλά ποσοστά ήταν η κορυφαία του παρκέ για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-23, 27-43, 44-53, 58-62.
ΠΑΟΚ (Κεραμιδάς): Χόλιβεϊ 9 (2/8 δίποντα, 5/6 βολές, 6 ριμπάουντ), Στάνλεϊ 16 (5/20 σουτ, 6/6 βολές, 7 ριμπάουντ), Χαιριστανίδου 2 (6 ριμπάουντ), Παυλοπούλου 16 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Καρλάφτη 10 (2), Μακιτάλο 3 (1), Κατσαμούρη, Κυλαζίδου, Στοΐκοβιτς 2.

Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ