Πέδρο Μαρτίνς: “Χάσαμε από τα λάθη μας”

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει τα λάθη των Πειραιωτών, τονίζοντας πάντως πως ήταν καλύτερη ομάδα, ενώ έκανε λόγο και για τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα, σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Εμείς ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε δύο λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Απειλήσαμε περισσότερο και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έτσι δείχνουν τα στατιστικά. Σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, χάσαμε από τα λάθη μας».

Για τη φάση της μη αποβολής: «Αφού δόθηκε η κίτρινη κάρτα, προφανώς είδε ο διαιτητής το χτύπημα. Οπότε αφού το είδε, είναι απαράδεκτο ότι δεν απέβαλε τον παίκτη της Άιντραχτ. Επηρεάστηκε αρκετά ο Ρέαμπτσιουκ στο δεύτερο ημίχρονο από αυτό το χτύπημα. Λυπούμαστε που δεν ελέγχθηκε και το δεύτερο γκολ μέσω VAR».

Για την πρώτη θέση: «Δεν εξαρτάται από εμάς η πρώτη θέση. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο ματς για να προκριθούμε και εξαρτάται από τους υπόλοιπους για να δούμε τι θα γίνει με την πρώτη θέση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ