Coppa Italia: Στους «4» η Γιουβέντους πρωταγωνιστής ο Βλάχοβιτς

Μαέστρος ο Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους στους «4», η Φιορεντίνα έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε.

Η νέα μεταγραφή της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, στη δεύτερη συμμετοχή του με την φανέλα της Γιουβέντους αρχίζει και κάνει απόσβεση των χρημάτων που πρόσφατα η «μεγάλη κυρία» έδωσε στην Φιορεντίνα.

Η Γιούβε άνοιξε το σκορ στο 3’ με τον Ντιμπαλά, η Σασουόλο με τον Τραορέ στο 24’ έφερε το ματς στα ίσια 1-1. Όμως δύο λεπτά πριν από το φινάλε, έχοντας και την τύχη με το μέρος του ο Βλάχοβιτς σούταρε η μπάλα βρήκε στον Ρουάν Τρεσόλντι κι άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-1. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να προκριθεί η «Βέκια Σινόρα» στους ημιτελικούς του Coppa Italia, όπου θ΄ αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα) σε διπλά ματς (02/03 και 20/04).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 22χρονος άσος είχε σκοράρει και πριν από μερικές ημέρες (06/02) στο πρωτάθλημα απέναντι στην Βερόνα, ανοίγοντας το σκορ στο 13΄, στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας του Τορίνου.  Για την Σασουόλο ο Γιώργος Κυριακόπουλος έπαιξε σε όλο το ματς με τους φιλοξενούμενους, παρ΄ όλα αυτά η ομάδα του «λύγισε».

Η Φιορεντίνα στο Μπέργκαμο παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο ξεκίνημα του β΄ μέρους από την Αταλάντα, με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο πήρε την μεγάλη νίκη επί της Αταλάντα με 3-2 και την πρόκριση στους ημιτελικούς του Coppa Italia.

Οι «βιόλα» προηγήθηκαν με το πέναλτι του Πιάτεκ στο 9΄, ωστόσο, η Αταλάντα έφερε το ματς στα ίσια στο 30΄ με τον Ζαπακόστα. Επτά λεπτά μετά ο Γκασπερίνι είδε τον Παλομίνο ν΄ αποχωρεί με τραυματισμό.

 

Ο Μπόγκα στο 56΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «μπεργκαμάσκι», αλλά στο 71΄ κι αφού δεν κατάφερε να σκοράρει με το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε, ο Πιάτεκ πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 2-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η αποβολή του Κουάρτα στο 79΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν πτόησε το συγκρότημα της Φλωρεντίας, που κατάφερε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μιλένκοβιτς (είχε περάσει αλλαγή στο 81΄) να πάρει τη σπουδαία πρόκριση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ