Champions League: Σφραγίζουν τα εισιτήρια σε Μόναχο και Λίβερπουλ

Μπάγερν Μονάχου και Σάλτσμπουργκ θα μονομαχήσουν για την πρόκριση, ενώ η Λίβερπουλ είναι ένα βήμα πριν την επόμενη φάση του Champions League

Η Λίβερπουλ έχει το προβάδισμα για την πρόκριση απέναντι στην Ίντερ, ενώ Μπάγερν Μονάχου και Σάλτσμπουργκ θα “μονομαχήσουν” για το εισιτήριο, στις ρεβάνς της φάσης των “16” του Champions League.

Συγκεκριμένα, στις 22:00, η Λιβερπουλ υποδέχεται την Ίντερ στο Άνφιλντ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το υπέρ τους 2-0 από την πρώτη αναμέτρηση, χωρίς τους Φιρμίνιο, Ματίπ και Τιάγκο που είναι τραυματίες. Από την άλλη, η ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι ταξίδεψε στο Λίβερπουλ χωρίς ενοχλήσεις στην προσπάθειά της να κάνει την ανατροπή.

Την ίδια ώρα, Μπάγερν Μονάχου και Σάλτσμπουργκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αλιάνζ Αρένα. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον Ντέιβις, που έχει πρόβλημα με την καρδιά και τους Γκορέτσκα και Τολισό που είναι τραυματίες. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν χωρίς τους τραυματίες Κοϊτά, Οκό, Ονγκουένε, Σέσκο και Βάλτσι.

Αναλυτικά οι αγώνες:

22:00 Λίβερπουλ- Ίντερ

22:00 Μπάγερν Μονάχου- Σάλτσμπουργκ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ