Roland Garros: Αποχώρησε με πατερίτσες ο Ζβέρεφ – Στον τελικό ο Ναδάλ

Εγκατέλειψε ο Ζβέρεφ, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο. Στον τελικό του Roland Garros ο Ναδάλ

Απρόσμενη εξέλιξη στον ημιτελικό του Roland Garros, με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να αποχωρεί τραυματίας, μετά από τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ο Γερμανός τενίστας “γύρισε” το πόδι του στον τελευταίο πόντο του 12ου γκέιμ στο δεύτερο σετ κι άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους.

Αμέσως έπεσε πάνω του το ιατρικό επιτελείο, ο Ζβέρεφ οδηγήθηκε μετά από λίγο με καροτσάκι στα αποδυτήρια για τις πρώτες βοήθειες. Μετά από περίπου δέκα λεπτά επέστρεψε με πατερίτσες, όπου οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του απ’ τον αγώνα λόγω τραυματισμού, με τον Ναδάλ να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (5/6).

Ο Ισπανός πρωταθλητής θα βρεθεί για 14η φορά στην καριέρα του σε τελικό στο γαλλικό Grand Slam, όπου δεν έχει χάσει κανέναν (13-0)! Παράλληλα, θα διεκδικήσει τον 22ο grand slam τίτλο στην καριέρα του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ