Ποδόσφαιρο Γυναικών: Συνεχίζουν στον Οδυσσέα Μοσχάτου Μαρία Παπακώστα και Μαρία Καπνίση

Τη φανέλα του Οδυσσέα Μοσχάτου θα συνεχίσουν να φορούν Μαρία Παπακώστα και Μαρία Καπνίση.

Την ανανέωση της συνεργασίας με τη Μαρία Παπακώστα και τη Μαρία Καπνίση ανακοίνωσε ο Οδυσσέας Γλυφάδας.

Οι ανακοινώσεις:

O Οδυσσέας Μοσχάτου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την ποδοσφαιρίστρια Μαρία Παπακώστα.

Η πολύπειρη στόπερ με σημαντικές παραστάσεις στο ποδόσφαιρο γυναικών θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα και τη σεζόν  2022-2023!

Η 28χρονη αμυντικός την περσινή χρονιά με την εμπειρία της και την προσωπικότητά της βοήθησε και τις συμπαίκτριες  της αλλά και το σωματείο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής.

Της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!

ΔΗΛΩΣΗ:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για μια ακόμη  χρονιά θα είμαι μέλος ενός έμπειρου και ιστορικού συλλόγου όπως είναι ο Οδυσσέας Μοσχάτου. Στόχος μου είναι να συμβάλλω τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα μου να πραγματοποιήσει την πορεία που της αξίζει στο πρωτάθλημα».

 

Ο Οδυσσέας Μοσχάτου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την ποδοσφαιρίστρια Μαρία Καπνίση.

Η 23χρονη ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2018 και συνέβαλε τα μέγιστα στη μέχρι τώρα πορεία της. Τη περασμένη σεζόν σημείωσε 4 τέρματα στο πρωτάθλημα ενώ μέσα από τις εμφανίσεις της κέρδισε τις κλήσεις της στην Εθνική ομάδα.

Και τη νέα αγωνιστική χρονιά με την εμπειρία της αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Της ευχόμαστε υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες!

ΔΗΛΩΣΗ:

«Είμαι χαρούμενη που παραμένω μέλος της συγκεκριμένης ομάδας. Για μένα πλέον είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια. Αυτή την αγάπη και τη στήριξη που έχω λάβει θέλω να την ανταποδώσω. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ