Ολυμπιακός: Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Βίρτους Μπολόνια για την 12η αγωνιστική της Euroleague, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η ομάδα του υποδέχονται στο ΣΕΦ τη Βίρτους Μπολόνια, για την 12η αγωνιστική της Euroleague (9/12, 21:00), με τους Πειραιώτες να έχουν ως στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από την Εφές στην Τουρκία.

Στα αγωνιστικά οι “ερυθρόλευκοι” δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και θα παραταχθούν πλήρης για την προσπάθεια τους να φτάσουν στο 8-4 στην βαθμολογική κατάταξη.

Οι Ιταλοί να θυμίσουμε πως μέχρι χθες δεν υπολόγιζαν στον Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς είχε τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού για δύο παιχνίδια λόγω επίθεσης στους διαιτητές στην αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια κόντρα στην Εφές.

Η ιταλική ομάδα άσκησε έφεση και τελικά η ποινή του Σέρβου γκαρντ μειώθηκε σε μία αγωνιστική, πράγμα που σημαίνει ότι ο Τέοντοσιτς είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο πολύπειρος άσος θα επιστρέψει για ακόμα μία φορά ως αντίπαλος στο ΣΕΦ, παίζοντας κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Οι Μπόρις Ρίζικ, Ζοσέφ Μπισάνγκ και Μίλαν Νέντοβιτς θα διευθύνουν την αναμέτρηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ